Even voorstellen

Mijn naam is Jan-Derk Romein.

Eén van mijn grootste hobby’s is sporten en met name hardlopen. Omdat ik zeer regelmatig train en wedstrijden loop plus daarnaast atletiektraining geef, ben ik ook diverse keren in aanraking gekomen met blessures. Ik heb gemerkt dat je door middel en met behulp van een goede massage vaak weer snel in staat bent om het sporten te hervatten.

Ik ben sowieso erg geïnteresseerd in het hoe en wat van het menselijk lichaam. Het werd voor mij één en één twee. Ik ben de opleiding sportmassage gaan volgen en heb deze, plus nog enkele bijscholingscursussen, inmiddels al een aantal jaren geleden met succes afgerond.

na het behalen van mijn diploma sportmassage ben ik langzamerhand begonnen om sporters en andere mensen met klachten, te masseren. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvolle praktijk in sport- en ontspanningsmassage weten op te bouwen.

keurmerk

Mijn naam is Gera Romein.

Sportmassage is inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van ons leven geworden. Tijdens de studie van Jan Derk ben ik eigenlijk wekelijks zijn ‘proefpersoon’ geweest. Ik heb gedurende zijn hele studie a.h.w. aan de zijlijn gestaan. Toen ik eenmaal zag wat dat alles teweegbracht bij ons en hoe interessant de cursus was, werd ook ik door het sportmassagevirus gegrepen. Ook ik heb mijn diploma sportmassage. Daarnaast het ik de cursus zwangerschapsmassage gevolgd. Het bleek dat daar best wel wat behoefte aan was. Als moeder weet ik nog goed dat de tijd van de zwangerschap een mooie tijd was maar ook dat het regelmatig tot fysieke ongemakken kon leiden. Samen met Jan Derk runnen wij onze massagepraktijk. Sportmassage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage etc., voor veel klachten kunnen mensen bij ons terecht en weten ze ons te vinden